Healthy Body 4U | Witte overhemden belangrijk basiselement
406
post-template-default,single,single-post,postid-406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Witte overhemden belangrijk basiselement

Witte overhemden zijn een van de belangrijkste basiselementen in de garderobe van een man. Samen met een goede spijkerbroek, het donkerblauwe (en zwarte) jasje, een fris paar sneakers en een mooie paar ‘nette’ schoenen zijn witte overhemden een must in de kast van elke man. Het witte overhemd is een als een wit canvas. Het is een basis waar u omheen kan bouwen en een eigen stijl aan kan geven. Het is echter niet geheel verstandig om enkel een wit canvas te dragen, niemand wordt vrolijk van een outfit die gebaseerd is op Robert Rauschenberg’s White Paintings (1951). Een stropdas, een jasje, een vest, het is maar net wat u er van maakt. Dat is wat stijl doet. Het laat de Warhol’s en Basquiat’s in ons naar boven komen.

Goede kwaliteit stof

Een goed overhemd dient van een goede kwaliteit stof gemaakt te zijn. Maar welk materiaal kan dan het best gekozen worden? De eerste keus is altijd een overhemd vervaardigd van 100% katoen. Binnen het materiaal katoen zijn verschillende kwaliteiten. In principe geldt hoe zachter de stof, hoe beter de kwaliteit. En hoe meer kans dat u geen uren hoeft staan te strijken. Een eventuele tweede optie is een combinatie met linnen. Deze wordt alleen gedragen tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is ook de manier van weven bepalend voor de kwaliteit van het overhemd.

Bij iedere gelegenheid te dragen

Het witte overhemd is van oorsprong bedoeld voor de zakenwereld. Vandaag de dag kunt u witte overhemden voor allerlei gelegenheden gebruiken. Een wit overhemd is te dragen tijdens formele situaties, maar is ook uitermate geschikt voor casual aangelegenheden. Overdag draagt u het witte overhemd in uw broek en gecombineerd met een stropdas op kantoor. ’s Avonds is datzelfde overhemd ook geschikt voor een biertje in de kroeg. Stroop bijvoorbeeld de mouwen op en doe enkele knoopjes los.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.