Healthy Body 4U | Onder hypnose stoppen met roken, werkt dat?
273
post-template-default,single,single-post,postid-273,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Onder hypnose stoppen met roken, werkt dat?

Definitief stoppen met roken is erg lastig. Erg veel mensen beginnen na een tijdje gestopt te zijn weer met roken. Dit komt door de ontwenningsverschijnselen die je krijgt zodra je stopt. Er zijn veel producten waarmee je ontwenningsverschijnselen tegen kunt gaan. Deze producten helpen echter alleen tegen de lichamelijke ontwenningsverschijnselen die je krijgt van het stoppen met roken. Het mentale gedeelte van het stoppen met roken is het belangrijkste. Door middel van stoppen met roken onder hypnose wordt het veel makkelijker om te stoppen met roken. Je bewustzijn wordt zo geherprogrammeerd dat je de drang om te roken veel minder of zelfs niet meer hebt. Je krijgt het bewustzijn van een niet-roker.

Je investeert eenmalig €195, daarvoor krijg je een sessie stoppen met roken onder hypnose. Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot een zelfhypnose video. Met deze video heeft u ook thuis hulp. Als je echt gemotiveerd bent om gezond te gaan leven is het bijna zeker dat stoppen met roken onder hypnose werkt. Definitief stoppen wordt zo veel makkelijker als dat je alleen producten als nicotinepleisters gebruikt. Toch is het nog wel handig om alsnog een nicotinevervanger te gebruiken als je in het verleden last hebt gehad van veel ontwenningsverschijnselen. Zo heb je al bijna helemaal zeker geen last van ontwenningsverschijnselen.

In mijn tijd als hypnotiseur heb ik al erg veel succesverhalen langs zien komen. De mentale aspecten van het stoppen dwingen gestopte rokers vaak toch weer om te gaan roken. Door middel van de behandeling stoppen met roken onder hypnose wordt het ook mentaal veel makkelijker om te stoppen met roken. In combinatie met een nicotinevervanger zullen de mentale en lichamelijke ontwenningsverschijnselen allebei een stuk minder zijn. Met een beetje geluk ben ook jij binnenkort een van de succesverhalen. Bij interesse kan je een afspraak boeken via de site.

Geen reactie's

Geef een reactie