Healthy Body 4U | De beste manieren om af te vallen
403
post-template-default,single,single-post,postid-403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De beste manieren om af te vallen

Wil jij afvallen in Roosendaal op een efficiënte manier? Een paar kilootjes minder, het ziet er niet enkel goed uit, maar draagt ook bij aan een betere gezondheid. Veel moderne kwaaltjes gaan gepaard met een ongezond gewicht en je kunt er beter laat dan nooit iets aan doen om dit te verbeteren. Ga niet ondoordacht aan de slag met een dieet of zware work-out. Afvallen moet je gestructureerd en stelselmatig doen, je wilt toch dat die extra verloren kilootjes er niet even snel bijkomen als ze er zijn afgegaan? Hierbij een inzicht in de beste manieren om af te vallen zodat jij straks ook een gezond gewicht kunt bereiken!

Motivatie

Voor wie één of meerdere kleding maatjes wilt afvallen bestaat maar één toverwoord, namelijk: motivatie. De kern van gezond en blijvend afvallen bestaat uit het hebben van, en vooral het vasthouden van je motivatie. Maar hoe doe je dat?

Blijf realistisch

Wie onrealistische doelen voor zichzelf uitstippelt heeft een grotere kans om te snel op te geven. Wees rationeel in het beslissen wat mogelijk is voor jou in een bepaalde tijd. Als je kampt met veel overgewicht, wees dan zeker niet bang om te proberen tot het uiterste te gaan. Het gaat hier namelijk toch over je gezondheid, maar werk gestructureerd en in stappen.

Heb je nog nooit gesport of kook je zelden gezond? Dan wil je uiteraard streven naar een actievere levensstijl en gezonder voedingspatroon. Maar bouw dit op! Beschrijf voor jezelf een aantal hoofddoelen en splits deze op in tussentijds haalbare uitdagingen. Starten met een dagelijkse middagwandeling en het skippen van tussendoortjes en frisdranken kan bijvoorbeeld een eerste stap zijn in je afvaltraject. Bouw hierop verder nadat je dit een maand hebt volgehouden.

Ga op zoek naar een maatje

Samen afvallen motiveert beter dan het in je eentje doen. Je kunt er enerzijds voor kiezen om je door een professioneel iemand te laten begeleiden of je zoekt een afvalmaatje. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de beide! Als je wilt afvallen kun je er perfect terecht voor begeleiding met kennis van zaken. Samen een gestructureerd plan opmaken om af te vallen. Als je iemand hebt om op terug te vallen, zowel professioneel als privé, zal je al snel merken dat je motivatie hoog blijft. Afvallen met professionele begeleiding heeft zijn vruchten reeds afgeworpen. Je begeleider begrijpt je verhaal en ondersteunt je in het hoog houden van je motivatie. Je krijgt hierbij de nodige begeleiding, opvolging en tips. Een mix die jouw brengt naar je perfecte streefgewicht!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.